GFC speelt gelijk in Balkbrug tegen Avereest

Voor vandaag stond voor GFC de uitwedstrijd tegen vv Avereest op het programma. Een duel dat in Balkbrug werd gespeeld. Op basis van de stand in de vierde klasse C, zou je kunnen verwachten dat 3 punten binnen bereik lagen, maar dat pakte toch anders uit. Het werd uiteindelijk 1-1…

GFC begon goed en dat leidde al vroeg in de wedstrijd tot een kans voor Finn Schreurs, maar hij stuitte op de uitstekende doelman van Avereest. In de daarop volgende fase kreeg Avereest een aantal kansen, maar zij wisten daaruit ook niet te scoren.

In de 37e minuut was het de snelle rechtsbuiten van Avereest die  na een uitbraak de 1-0 binnen schoot. Daarna nam GFC het initiatief en vlak voor rust resulteerde dit in de 1-1. Daan Zwierink kopte raak uit een corner.

GFC begint de 2e helft goed en al in de eerste minuut is het de Avereest-keeper die een inzet van Tim Wassink stopt. Aan de andere kant een dito kans voor de thuis. Hoewel GFC in de 2e helft wel wat beter was dan Avereest kregen beide partijen nog een aantal kansen maar scoorden niet.

Omdat ook de directe concurrentie punten morste staat GFC na vandaag op een gedeelde 3e plaats. Op 21 januari volgt de volgende wedstrijd, uit tegen SC Lutten dat op de 2e plaats staat met 3 punten meer.