Twenthe gelijk in topper tegen TVV

Twenthe heeft vandaag de topper in de vijfde klasse A van het zondag-amateurvoetbal met 1-1 gelijk gespeeld tegen lijstaanvoerder TVV uit Enschede. Uiteindelijk een terechte uitslag in een gelijkopgaand duel. In de eerste helft nam TVV meer het initiatief maar het was Twenthe dat op eigen veld op voorsprong kwam. Na 35 minuten kapte Jeffrey Asbroek zich knap vrij, waarna hij fraai binnen schoot…

Na rust hetzelfde beeld met weinig kansen en opwindende momenten voor beide doelen. Toch werd het nog 1-1. Een schitterende vrije trap van Ekrem Lök betekende in de 62e minuut de gelijkmaker. TVV blijft koploper in 5A met 21 punten uit 9 wedstrijden. Twenthe is tweede met twee punten minder. Hector kwam vandaag niet in actie.