Janine Oolbekkink nu ook 25 jaar

Afgelopen zaterdag is Janine 25 jaar geworden. Hoewel Sjaan, zoals haar vriendenkring naar noemt, normaal niet achteraan staat bij een feestje was ze niet van plan er veel aandacht aan te besteden. Toch zal ze er niet aan ontkomen, want vanavond worden de wijnflessen ontkurkt en is het partytime.  Sjaan, namens Jolanda, Dorethy, Ymke en Nicole van harte gefeliciteerd en tot vanavond.

sjaan_25

Gerelateerde berichten

  • Marjolein en Bart in het huwelijksbootje11 mei 2009 Marjolein en Bart in het huwelijksbootje Eindelijk is het zover, Marjolijn en Bart gaan trouwen. Ondergetekenden zijn in ieder geval van plan om er dinsdag 12 mei een SPETTEREND feest van te maken. Zij wensen het bruidspaar veel […]
  • Nils Waanders viert zijn 25e verjaardag6 mei 2013 Nils Waanders viert zijn 25e verjaardag De halve Abraham staat klaar, het spandoek hangt voor het huis en het bier staat koud. Het feestje kan nu worden gevierd, Nils is 25 jaar geworden. Namens de familie en vrienden van harte […]
  • Kees Krouwel 50 jaar13 juni 2011 Kees Krouwel 50 jaar Kees is 50 jaar, Ja dat is echt waar!Deze handige bakker,is elke dag vroeg wakker.Hij brengt de brood tot aan de deur en dat is fijn.Maar vandaag mag er gebak bij zijn.Met al zijn vrienden […]
  • Fabian Plat 25 jaar2 maart 2011 Fabian Plat 25 jaar Fabian Plat is deze week 25 jaar geworden. De Gorenaar wordt door zijn vrienden, die wel in zijn voor een feestje, van harte gefeliciteerd. Straks zelf de directeur, hopelijk zijn we dan […]
  • Zilver voor Jeroen en Ellen Bebseler10 maart 2014 Zilver voor Jeroen en Ellen Bebseler Partytime voor Jeroen en Ellen Bebseler. Vandaag vieren ze hun 25 jarige huwelijk. Namens de buren worden ze alvast van harte gefeliciteerd, vanavond wordt er uitgebreid geproost. Voor […]