PRIO Juridisch advies & Incasso voor ondernemers (Adv)

In het centrum van Goor, tegenover Salut, is sinds kort PRIO Juridisch advies & Incasso gevestigd. Dit is het bedrijf van de Goorse Priscilla Otte (28). Haar onderneming is gespecialiseerd in contractenrecht, ondernemingsrecht en incasso´s. Daarbij moet worden gedacht aan het opstellen en beoordelen van allerlei contracten en advies over juridische aangelegenheden en begeleiding bij incassotrajecten, zowel in de voorfase als bij de rechter…

Priscilla Otte studeerde rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en werd, nu bijna vijf jaar geleden, beëdigd als advocaat bij een van de grotere advocatenkantoren in de regio. “Ik merkte dat klanten de stap naar een advocaat vaak een grote vinden. Ik heb mij vorig jaar laten uitschrijven als advocaat en met PRIO wil ik als juridisch adviseur (oud-advocaat) juridische bijstand toegankelijker en beter betaalbaar maken. Mensen moeten zich op hun gemak voelen”. Wie meer wil weten over PRIO kan terecht op deze website. Mailen kan naar ln.seivdahcsidirujoirpnull@ofni, telefoon: 0547-782448.

De Goorse is naast haar werk ook maatschappelijk betrokken bij dat wat in Goor leeft en speelt. Zo is ze al jaren te zien en te horen tijdens de Goorse Sjoowavonden als zangeres. Van die organisatie, Culturele Vereniging De Deurdouwers, is ze inmiddels ook voorzitter.