Kerstactie is al bijna veertig jaar traditie bij Servicestation Hoek (Adv)

Het is inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde kerstactie bij Servicestation Hoek aan de Enterseweg: de stuntweek tussen Kerst en oud en nieuw met bijzonder lage brandstofprijzen. Hoelang de actie al bestaat, durft eigenaar Alwie Hoek niet precies te zeggen. “Ik schat zo’n veertig jaar. Mijn vader en ik begonnen daar al mee toen we nog in de Molenstraat zaten.” De fikse kortingen leiden al decennia tot grote drukte rond de pompen…

Alwie: “In de Molenstaat was het zo druk dat het zelfs gevaarlijk werd. Er ontstonden opstoppingen met hachelijke situaties. Dat is op onze huidige locatie gelukkig veel beter gereguleerd.” Het idee achter de kerstactie staat nog steeds als een huis en dat is een ‘eindejaarsreactie’ op het geklaag over de hoge brandstofprijzen want die is van alle tijden. Alwie Hoek: “Mijn vader en ik opperden het idee om een soort van douceurtje te geven aan onze vaste klanten met een fikse korting. Dat is anno 2023 behoorlijk uit de kluiten gegroeid.”

Dit jaar loopt de actie vanaf 27 tot en met 31 december waarin klanten maar liefst 30 eurocent korting per liter ontvangen op diverse brandstoffen. En die korting kan nog oplopen tot 35 eurocent als betaald wordt met één van de drie actievouchers die hieronder te zien zijn. Dus profiteer optimaal van de kerstactie bij Servicestation Hoek en laat de vouchers scannen, dat kan ook via uw mobiele telefoon via Shell Smartpay.