Hobbybrander veroorzaakt gaslucht

De Goorse brandweer rukte vanmiddag even voor 13.00 uur uit voor een gaslucht aan de Acaciastraat. De bewoners roken een gaslucht maar konden niet achterhalen waar het vandaan kwam. Een zoektocht van de brandweer leidde naar een hobbybrander waarvan de kraan licht open stond. Het goed dichtdraaien van de kraan bleek voldoende om het euvel te verhelpen.

Foto: Simone Wibbelink

Gerelateerde berichten

  • Iconische Goorse draaimolen in Historisch Museum20 juni 2020 Iconische Goorse draaimolen in Historisch Museum Toch nog een kermis dit jaar in ’t Twentse Haagje. Het Goors Historisch Museum heeft komende week in de hal een kleine expositie opgesteld om alsnog in kermissferen te komen. Er prijkt […]
  • Kwartelstraat verwelkomt kleine Rodney29 augustus 2014 Kwartelstraat verwelkomt kleine Rodney Martijn Kiel en Ramona Jager zijn sinds kort de trotse ouders van zoon Rodney. De buren hebben gezorgd voor een warm welkom en wensen dat Rodney maar voorspoedig mag opgroeien in de buurt. […]
  • pauldisberg123 mei 2012 Voorleeskampioen Disberg vierde van Nederland De regionale voorleeskampioen Paul Disberg is er vandaag niet in geslaagd zich tot voorleeskampioen van Nederland te kronen. De twaalfjarige leerling van de Prins Constantijnschool moest […]
  • Handbalvereniging Dynamiek in de lift17 januari 2012 Handbalvereniging Dynamiek in de lift Het gaat goed met de Goorse handbalvereniging Dynamiek. Het aantal leden stijgt explosief en ook talentvolle lichtingen kloppen aan de deur. Zo ook Meisjes B1 (foto). De meiden trainen […]
  • runningtherapie28 april 2013 Training runningtherapie weer van start Op 10 mei starten Esther Exterkate (psycholoog en runningtherapeut) en Leona Aarsen (transformationeel coach en psychosociaal therapeut) in samenwerking met fysiotherapiepraktijk Hof van […]