Tuinte zoekt studenten met hart voor techniek (Adv)

Machinefabriek Tuinte in Hengevelde is op zoek naar studenten met een hart voor techniek die zich in het weekeinde in willen zetten voor dit dynamische bedrijf. Deze bijbaan biedt naast een prima salaris ook mogelijkheden voor jongelingen uitdagingen die enthousiast worden van technische uitdagingen én praktische oplossingen…

Bij Tuinte ben je als weekendhulp een cruciaal onderdeel van het team. Het takenpakket is divers en dynamisch. Je zorgt er niet alleen voor dat onze machinefabriek er tiptop uitziet door het opruimen en schoonhouden, maar je levert ook een bijdrage aan de algehele uitstraling van het pand. Denk hierbij aan het onderhouden van onze tuin en diverse hand-en-spandiensten. Je bent iemand die aanpakt en energie krijgt van fysiek en praktisch werk.

De werktijden zijn flexibel en ideaal voor een studentenrooster. Je werkt voornamelijk op vrijdagavond en/of zaterdagochtend. Tijdens de vakantieperiodes is er ruimte om extra uren te werken, uiteraard in goed overleg.

Bij Machinefabriek Tuinte krijg je de kans om te werken bij een echt Twents familiebedrijf in een technisch georiënteerde én gemoedelijke omgeving. Dit is niet alleen goed voor jouw cv, maar biedt ook de mogelijkheid om je technische vaardigheden en kennis te verbreden. Je maakt onderdeel uit van een gedreven team met 100 collega’s. Daarnaast biedt Tuinte prima arbeidsvoorwaarden. Denk daarbij aan werkdagen op de vrijdagavond en/of de zaterdagochtend, werken in de vakanties, arbeidsvoorwaarden conform CAO Metaal & Techniek, 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding.

Solliciteren kan eenvoudig, zonder cv), door een naam en telefoonnummer achter te laten. voor vragen is HR-adviseur Maartje Reekers beschikbaar: 06-82140566. Meer informatie over de vacature is te vinden via deze LINK.