Creatieve ontwerper Erwin Bomans ziet Abraham

De Goorse creatieve ontwerper Erwin Bomans heeft nu ook ontdekt hoe het zit met de mosterd. Vandaag ,eerste kerstdag 25 december bereikt hij de mooie leeftijd van 50 jaar. Erwin is actief lid van de Goorse sociĆ«teit De Harmonie en erg druk met het werven van nieuwe leden voor deze club. Zo druk dat zijn vrienden hebben besloten een eigen soos voor hem op te richten. Omdat Erwin ook fervent aanhanger is van een broodje shoarma na een avond stappen heet de nieuwe soos De Shoarmonie…

Bomans houdt zich in het werkzame leven bezig met creatieve ontwerpen en het maken van apps en websites en daarom mag een website voor de nieuwe soos ook niet ontbreken: www.shoarmonie.nl. Zijn vrienden hebben afgelopen week iedere dag wat aandacht besteed aan dit heuglijke feit en willen hem uiteraard ook via deze weg van harte feliciteren. Namens de Otto’s: Van harte en nog vele jaren!