Jubileumjaar Rellie met mobiel Paasvuur op horecaplein

Het jubileumjaar van de Goorse Biertent Rellie is vandaag gestart met een feestelijke bijeenkomst in de grote zaal van De Bebsel. Het Goorse keurkorps, jaarlijks de spectaculaire afsluiting van de Schoolfeestoptocht, viert dit jaar het 75-jarig bestaan. Dat gebeurt met tal van activiteiten, ook buiten het Schoolfeest om. Zo komt er onder meer een mobiel Paasvuur op het horecaplein in het centrum op Eerste Paasdag waarover later meer. Daarnaast werd vanavond, na een speech van voorzitter Jan Roelofsen, het nieuwe jubileumlogo onthuld door een druk op de knop van het oudste Rellielid dat buiten Goor (in Hengevelde) woont, Bennie van der Kolk…

Ook werd een fraaie ‘klender’ gepresenteerd met daarin onder meer de belangrijke data voor de Goorse wagenbouwers. Het nieuwe logo is ook te zien op de nieuwe blauwe shirts van de Rellie. Dat werd op ludieke wijze geshowed door de Goorse ‘oliesheik’ Alwie Hoek met op de achterkant het thema van het komende feestjaar: Aftanken…