Inschrijving Hof van Twente Triathlon geopend

Op zondag 26 mei 2024 is alweer de 8e editie van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon met start en finish bij zwembad de Vijf Heuvels en openluchttheater de Kösterskoele. Sinds enkele dagen is de inschrijving begonnen. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en deelname geschiedt op volgorde van inschrijving. Inschrijven kan via deze LINK. Jeugd kan gratis inschrijven…

Het is mogelijk om in te schrijven voor de 1/8 triathlon individueel, welke bestaat uit 500 meter zwemmen, 20 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen, de jeugdwedstrijden en de trio-estafette.
Tijdens de Hof van Twente Triathlon wordt in het bijzonder gestreden om het Hof van Twente Kampioenschap. Iedere inwoner van de Hof van Twente die deelneemt aan deze triathlon dingt automatisch mee naar deze eervolle titel.


De Hof van Twente triathlon i9s onderdeeel van de Twentse Triathlon Tour zijn herintrede doen. Dit in samenweking met met Woest Sport uit Borculo, D.S.T.V. Aloha en Triathlon Club Twente met de organisatie van een duathlon, een aquathlon en een aquabike. De Hof van Twente triathlon zal het afsluitend decor vormen voor deze week, waar na een 1/8 triathlon het eindklassement opgemaakt wordt.

De Hof van Twente triathlon zoekt ook nog vrijwilligers. Mensen die willen helpen kunnen mailen met ln.nolhtairtetnewtnavfohnull@regilliwjirv.