Papieroverlast aan de Pastoriestraat

Er wordt nog steeds papier gebracht naar de Pastoriestraat. Sinds begin juli staan alle papiercontainers in Goor aan de Van Kollaan, maar er mensen brengen nog steeds hun oud papier naar de Pastoriestraat. Dit tot ergenis van omwonenden. Zij roepen dan ook op om in het vervolg het oude papier naar de Van Kollaan te brengen. Dat kan van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur. De opbrengst gaat naar de koren Shining Stars, Tavenu, Mozaïek, Goors Mannenkoor, De Rakkertjes, Ditis Goorus, Onze Stem en naar ZPC de Hof.

papier

Gerelateerde berichten

  • Nieuwe parkeerplaats Jumbo vanaf morgen toegankelijk1 juli 2021 Nieuwe parkeerplaats Jumbo vanaf morgen toegankelijk Het heeft even geduurd maar vanaf morgen is dan eindelijk zover. Na de feestelijke opening van de nieuwe grote Jumbo-supermarkt op 3 maart jongstleden, is vanaf morgen ook de grote […]
  • politiejas9 december 2011 Gorenaar krijgt huisverbod Een 39-jarige man uit Goor heeft donderdag een huisverbod opgelegd gekregen. De man wordt verdacht van huiselijk geweld. De hulpverlening is inmiddels opgestart. Het huisverbod is bedoeld […]
  • Mooie moederdag voor Corine door Goorse markt6 mei 2016 Mooie moederdag voor Corine door Goorse markt Een fraai moederdag-kado voor Corine Freriksen. Ze was de gelukkige winnares van een tas vol producten en waardebonnen van de Goorse markt. Die kreeg ze vandaag overhandigd nadat ze een […]
  • Judoka Waszink wint goud in Emmen5 juni 2011 Judoka Waszink wint goud in Emmen Carmo Waszink heeft een gouden plak behaald tijdens de internationale Multi Nations Judokampioenschappen. De Goorse judoka wist in Emmen in de categorie tot 36 kilogram zijn concurrenten […]
  • Loopfanaat verliest activiteitstracker in Iependijk24 februari 2017 Loopfanaat verliest activiteitstracker in Iependijk Een Goorse hardloper is zijn activiteitstracker verloren, naar alle waarschijnlijkheid in de Iependijk. Het gaat om een Samsung Gear Fit2. Heeft u deze gevonden, mail naar dan […]