Clinic voor triatleten bij De Vijf Heuvels

Sportfondsenbad ‘De Vijf Heuvels’ organiseert in samenwerking met triathlonvereniging TTvW Hof van Twente een speciale Triathlon-clinic voor tri-atleten. De clinic bestaat uit zwemtrainingen en tri-trainingen onder leiding van begeleiders van zowel TTvW Hof van Twente als van zwembad ‘De Vijf Heuvels’. De clinic is er qua timing precies op gericht om 26 mei optimaal aan de start te verschijnen van de Hof van Twente Triathlon…

Op de zaterdagen komen alle aspecten van de triathlon uitgebreid aan bod. Het draait dus niet alleen om zwemmen. Ook de fiets- en looptraining komen uitgebreid aan bod, net als de wisselingen tussen het zwemmen, fietsen en lopen. De deelnemers worden daarbij begeleid door verschillende gespecialiseerde trainers en ervaren triatleten. Zowel de tri-trainingen als de zwemtrainingen vinden plaats in en bij zwembad ‘De Vijf Heuvels’.

De zwemtrainingen zijn op maandag van 20:00 uur tot 20:45 uur en op vrijdag van 17:45 uur tot 18:30 uur. De tri-trainingen zijn ‘s zaterdags van 12:30 uur tot 14:00 uur op 24 februari, 23 maart, 20 april en 18 mei. Meer informatie via deze LINK.