Valse start voor eerste elftal Hector

Het eerste elftal van Hector is slecht begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De ploeg van trainer Wim Woeltjes verloor zondag op het eigen sportpark ’t Doesgoor met maar liefst 0-7 van Witkampers. De bezoekers uit Lochem leidden bij rust met 0-2 en kwamen in de tweede helft nog vijf keer tot scoren. Witkampers speelt net als Hector in de vierde klasse. Komende dinsdag speelt Hector de eerste bekerwedstrijd. Koninklijke UD is dan in Deventer de tegenstander van de groen-witten.

Gerelateerde berichten

  • Provincie stelt geen onderzoek in naar gemeentebestuur22 december 2012 Provincie stelt geen onderzoek in naar gemeentebestuur De provincie Overijssel onderneemt geen stappen tegen het gemeentebestuur in de zaak rond de geitenhouderij aan de Rapperdsweg in het buitengebied van Goor. Dat meldt TC/Tubantia. […]
  • Protestmars van actievoerders Bomenridders8 mei 2015 Protestmars van actievoerders Bomenridders De Bomenridders, een groep activisten, willen een protestmars door houden om hun onvrede over de kap van bomen kracht bij te zetten. Cora Houtman van de actiegroep laat weten dat ze na […]
  • Ladies Night bij Sim Design19 april 2011 Ladies Night bij Sim Design Aanstaande woensdag houdt Sim Design een echte Ladies Night in Goor. Van 19.00 tot 22.00 uur is er bij de vestiging aan de Grotestraat een avondje uit voor vrouwen en door vrouwen. Onder […]
  • Aanvragen bijdrage Schoolfeestfonds kan tot 1 januari20 november 2016 Aanvragen bijdrage Schoolfeestfonds kan tot 1 januari Wie nog een bijdrage wil uit het Schoolfeestfonds kan dat verzoek tot het einde van dit jaar indienen. In een persbericht zegt penningmeeester Henk Dollekamp van de stichting School en […]
  • Ten Asbroek wint met overmacht12 juli 2011 Ten Asbroek wint met overmacht Nicole ten Asbroek is de overtuigende winnares geworden van de tiende etappe in de Goorse Tourpoule. Met maar liefst 168 punten bleef ze Daniel Kolbe (141 punten) ruim voor. De Duitser […]