Geen glas maar herbruikbaar plastic…

Enige tijd geleden vroegen we de middels een poll de Goorse bevolking naar een alternatief voor de plastic wegwerpbekers die tot vorig jaar in de Schoolfeesttent werden gebruikt. Door nieuwe regelgeving in verband met duurzaamheid mag dat nu niet meer en was de vraag waar het bier en andere drankjes dan in geschonken zou moeten worden. Terug naar het nostalgische Schoolfeestglas was de optie die veruit het meest gekozen werd (65%)…

De overige respondenten kozen voor herbruikbaar plastic (25%) en kartonnen bekers (10%). Het Schoolfeestbestuur heeft diverse opties in overweging maar het lijkt erop dat harde plastic bekers de nieuwe trend gaat worden in de Tente. Bekers die na gebruik de schoonmaak in gaan en niet op dezelfde dag weer worden gebruikt. Een beslissing is daarover echter nog niet genomen.