Reggehof klaar voor Nationaal Theaterweekend

De evenementenkalender vermeldt voor het komende weekeinde het eerder vermelde Gulzig op Stoom met BTMS en vooral veel activiteiten in De Reggehof in het kader van het Nationaal Theaterweekend. Vandaag, morgen en zondag zijn alle voorstellingen voor €10 zijn te bezoeken. De planken zijn tijdens deze driedaagse gevuld met muziek, cabaret, toneel en een randprogramma voor jong en oud…

Vanavond komt Robert Jan Stips met zijn programma RJ Solo én de documentaire ‘De Tovenaar van de Nederpop’. Morgen is Ruud Smulders, bekend van het radioprogramma Kopspijkers, in Goor. Hij brengt ’s avonds de voorstelling Rudiversum en is daarvoor, vanaf 17:00 uur, onderdeel van de radio-uitzending ‘Hofspijkers’ op Hofstreek FM in de foyer, die ook te bezoeken is.

Komende zondag is er voor de kinderen Boer Boris. De Reggehof is dan in boerderijsferen dankzij Het Kukelnest met onder meer een ballenbak, een ‘Ranjakoe’ en boerderijspelen. Vanaf 16:00 uur is het podium voor Boer Boris. De kinderboekenheld viert zijn tiende verjaardag met een voorstelling voor kinderen vanaf 4 jaar. Meer informatie op de site van De Reggehof. Voor alle overige activiteiten en evenementen check onze agenda.