Zomerse klanken en temperaturen

Waar de midzomer-koopavonden in het verleden al diverse keren in het water gevallen, was het gisteren geen reden tot klagen over de klimatologische omstandigheden. Zomers warm en best veel publiek. Met name de terrassen zaten goed vol. Opvallend was de drukte aan het begin van de Grotestraat tussen de Tapperij en D’Olde Smidse. Op initiatief van Sweet Sixties werd een tropisch feest georganiseerd met een Antiliaanse drumband die veel bekijks trok. Verderop, waar minder activiteiten waren was ook minder publiek. 

Gerelateerde berichten

  • Ook Goor kleurt roze in onze hoofdstad1 augustus 2015 Ook Goor kleurt roze in onze hoofdstad Gorenaren, je ziet ze altijd en overal. Zeker als het gaat om feestjes. En dus ontbreekt het lokale sausje vandaag niet bij de Gay Parade in Amsterdam. In onze hoofdstad zijn tientallen […]
  • Inbraak in woning in Kevelhamlaan15 november 2016 Inbraak in woning in Kevelhamlaan De politie is op zoek naar getuigen van een inbraak in een woning aan de Goorse Kevelhamlaan. De inbrekers hebben daar toegeslagen op zondagmiddag- of avond tussen 15.00 uur en 21.30 uur. […]
  • Goor ook gul voor Beatrixfonds26 september 2009 Goor ook gul voor Beatrixfonds Nadat de collectanten KWF Kankerfonds de Goorse straten op zijn gegaan was het daarna aan de geldophalers van het Prinses Beatrix Fonds om pecunia in te zamelen voor de organisatie die […]
  • Hofderby in poulefase districtsbeker3 juli 2012 Hofderby in poulefase districtsbeker Twenthe Goor treft in het districtsbekertoernooi WVV '34 uit Hengevelde. Loting wees uit dat de hofderby een van de duels is in poule 23 waar ook Varsseveld en WVC uit Winterswijk […]
  • Gemeentehuis t/m woensdag open11 mei 2010 Gemeentehuis t/m woensdag open Het Goorse gemeentehuis is komende donderdag vanwege Hemelvaartsdag gesloten. Ook een dag later is het niet mogelijk om de gemeente Hof van Twente te bezoeken. Er is door deze vrije dagen […]