Holshof stopt na ruim 35 jaar

Installatiebedrijf Holshof gaat sluiten. Het bedrijf van Johan en Marjan Alink, dat is gevestigd aan de Spechthorstweg stopt daar met de bedrijfsactiviteiten vanaf 1 februari. Mede-eigenaar Johan Alink gaat naar het Goorse ECO Green Hof van Twente van Hans Brunnekreef dat zich richt op het verduurzamen van bedrijfspanden en woningen. Die activiteiten wil Brunnekreef nu gaan uitbreiden. Installatiebedrijf Holshof werd ruim 35 jaar geleden opgericht door Jan Holshof…

Johan en Marjan Alink zeggen in een reactie dat de beslissing niet makkelijk is geweest maar dat er een aantal redenen die hen hebben doen besluiten deze stap te nemen, waarbij de gezondheid van de eigenaren, die de laatste jaren bij beiden op momenten te wensen overliet, voorop staat. Daarnaast is de veranderende markt en strakkere regelgeving vanuit de overheid volgens het echtpaar ook redenen om te stoppen.

Johan Alink zal zich bij ECO Green Hof van Twente voornamelijk gaan bezighouden met het onderhouden van de bestaande relaties van Holshof, waarbij service en onderhoud de belangrijkste pijlers zullen worden.