Hector en Twenthe naar Enschede, GFC thuis

De eerste teams van Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer in actie en voor GFC wacht een thuisduel tegen Hardenberg ’85. De rood zwarten gingen vorige week met 2-0 onderuit in en tegen Lutten en kunnen in de strijd om de bovenste plekken de punten dus goed gebruiken. GFC is 4e met 19 punten uit 12 wedstrijden. Hardenberg ’85 is 12e met 6 punten minder. Voor Twenthe, de koploper in de zondag vijfde klasse A, wacht een uitwedstrijd tegen FC Het Centrum dat dit kalender jaar nog niet actie kwam en 6e staat…

Twenthe won vorige week overtuigend van Buurse met 4-0. Hector speelt het eerste duel in 2024 morgen ook in Enschede. TVV is dan de tegenstander en die ploeg was lang de lijstaanvoerder maar verloor het laatste competitieduel in en tegen Diepenheim met 1-0 en is 3e. Hector is 7e. GFC trapt vanmiddag om half drie af op sportpark Heeckeren. De duels van Hector en Twenthe beginnen morgen om 14:00 uur.