Voetbalplaatjesactie AH Brandenbarg gaat weer van start, verzamelkoorts neemt toe

De spanning neemt toe bij de jeugdvoetballers van GFC, Twenthe en Hector. Nog een paar nachtjes slapen en dan begint na zeven jaar weer de spectaculaire voetbalplaatjesactie bij AH Brandenbarg. Alle spelers met een portret krijgen dit weekeinde bij de eigen club gratis een plaatjesboek, waarna maandag de spaaractie begint...

Bij elke tien euro aan boodschappen bij de Albert Heijn krijgen klanten een zakje met vijf stickers. De actie duurt in totaal acht weken. De supermarkt op het Weversplein zal dus in die twee maanden het domein zijn van de jeugd in Goor, waarbij de verzameldrift weer naar een hoogtepunt zal stijgen. Het is na het succes in 2010 en 2017 de derde keer dat AH Brandenbarg met deze actie komt.