Hector haalt uit bij TVV: 1-5

SV Hector is het nieuwe kalenderjaar uitstekend begonnen in de vijfde klasse A. De groen witten wonnen met maar liefst 1-5 bij TVV in Enschede. Bij rust was het al 0-4 voor de ploeg van trainer Marco Botterblom. Na een kwartier opende Raoul Jimenez de score voor Hector dat vooral op de counter dodelijk was. Na een blessure van aanvoerder Wesley Zwoferink kwam Arno Katera voor hem in het veld en hij tekende voor de 0-2. TVV was constant in de aanval maar het was Hector dat in de omschakeling weer wist te scoren. Dit keer was Koen Schrooten trefzeker. Vlak voor rust tekende Raoul Jimenez met zijn tweede van de middag voor de 0-4…

Halverwege de tweede helft werd het 1-4 door te scoren uit een hoekschop. Een klein kwartier later werd het 1-5. Na een goeie actie en een voorzet van Nick Beukelman kon Arno Katera de 1-5 binnen schieten. Vlak daarna moest TVV nog met tien man verder na een rode kaart die werd gegeven vanwege natrappen. Aan de stand veranderde daarna niets meer. Door de eclatante zege doet Hector goede zaken in de vijfde klasse A en heeft nu 16 punten uit 9 wedstrijden. Volgende week speelt Hector thuis tegen Buurse.