Twenthe in topper tegen ‘Lap’, GFC tegen Bornerbroek, Hector ontvangt Buurse

Twee van de eerste teams van de drie Goorse voetbalclubs spelen dit weekeinde een thuiswedstrijd. GFC speelt vanmiddag uit 14:30 uur) tegen Bornerbroek. De rood zwarten verloren de laatste twee duels en moeten wel haast winnen om de aansluiting met de top niet definitief te verliezen in de zaterdag vierde klasse C. Twenthe is koploper in de zondag vijfde klasse A en speelt morgen op ’t Piepwillem de topper tegen de nummer 2, het Almelose La Première…

Het verschil op de ranglijst is twee punten. Hector, dat vorige week verraste door TVV met 1-5 van de mat te vegen, speelt thuis tegen Buurse. De groen witten hebben nu 16 punten uit 9 wedstrijden, Buurse nog maar 7 punten uit 11 ontmoetingen. Hector en Twenthe beginnen in Goor om 14:00 uur.