Muziekprogramma Schoolfeest bekend, Goorse band op donderdagavond

De organisatie van het Goorse School en Volksfeest heeft het muziekprogramma voor het komende Schoolfeest bekend gemaakt. In de line up veel bekende namen van bands, artiesten en dj’s en twee nieuwkomers. Zo is de Goorse band Reflexxion (foto) uitgenodigd om de Tente op donderdagavond op de op te zetten…

Tijdens het borreluurtje op vrijdag is het, evenals vorig jaar, het ‘Bandje voor de Sfeer wat de muzikale omlijsting verzorgd bij het officiële openingsmoment van School- en volksfeest 2024. Deze band is overigens komende vrijdag ook te zien tijdens de Feestavond van carnavalsvereniging Sterzo bij De Bebsel.

Na het borreluurtje is het de beurt aan de ‘barzangers’ om de overgang naar de avond in te vullen. Des avonds is het podium voor de band Roxx. Zes ervaren muzikanten, afkomstig uit drie legendarische bands, die een onvoorspelbare en sensationele muzikale reis beloven.

Op zaterdagmiddag traditie getrouw het Familie-Festijn met Apollo, ook dit jaar weer in de Tent vanaf 16:00 uur. De overgang naar de avond is wederom voor de broers Bas en Daan Zweers volkstümliche muziek, schlagers en après-skihits uit de Alpenlanden. Ook zijn dan de Hofbloazers van de partij.

Op de zaterdagavond speelt, net als vorig jaar, de band LEAD. De zondagmiddag- en avond is (uiteraard) weer voor de PPM-band (foto onder) die er al jaren een groot feest van maken in de Goorse Schoolfeesttent.

In de pauzes van de bands tijdens het School- en Volksfeest zullen ook weer diverse DJ’s actief zijn.