Stichting Franje Reisland presenteert Reisgids 2024

Het komende jaar heeft de reiscommissie van Franje Reisland vijf verzorgde reisjes voor ouderen samengesteld die zijn gebundeld in een nieuwe reisgids die vandaag is gepresenteerd. De stichting Franje heeft voor de tripjes minimaal 30- en maximaal 45 deelnemers nodig…

Op zaterdag 6 april gaat het gezelschap naar het Kijk en luistermuseum in Bennekom en op zaterdag 25 mei worden de zandsculpturen en de beeldentuin in Garderen op de Veluwe bezocht. Op zaterdag 22 juni staat een boottocht vanuit de haven in Goor over de Twentse kanalen op het programma en op zaterdag 14 september een bustocht naar het Safaripark Beekse bergen. Op zaterdag 2 november wordt het reisseizoen afgesloten met een ‘Herfsttinten- tocht’ bij de Herterij in Geesteren.

Inschrijven en aanmelden kan via Salut via telefoonnummer 0547-260053. Meer informatie via de website van stichting Franje: Stichting Franje Hof van Twente – Geeft kleur aan uw leven.