Oefenen voor drukke week…

Het Goorse kinderkamp gaat dinsdag van start maar de kinderen in de buurt van de van Hoevellstraat hebben al een voorschot genomen op het huttendorp met een fraai bouwwerkje op het nabijgelegen grasveld. Het kinderkamp is evenals voorgaande jaren op De Hogenkamp en heeft als thema Ruimtekamp. Zo’n 400 kinderen en 100 begeleiders zijn tot en met vrijdag in de weer met diverse activiteiten. Een vreemd volkje dat niet direct herkenbaar is en onder de naam ‘Sproeten’ uit het heelal is gekomen zal zich ook mengen tussen de Goorse kinderschare. Het kinderkamp is ook dit jaar weer te volgen via een speciale website: www.kinderkamponline.nl

Gerelateerde berichten

  • Smit steekt collegae hart onder de riem27 maart 2020 Smit steekt collegae hart onder de riem De Corona-crisis treft eenieder en dat inspireerde de Goorse fysiotherapeut Arthur Smit tot onderstaande hartenkreet voor alle collega’s werkzaam in de frontlinie van de zorg, de […]
  • Niet tegen mama zeggen…26 oktober 2021 Niet tegen mama zeggen… Een groot privilege van werken in het onderwijs is toch wel dat je de bevoorrechte positie hebt tijdens alle schoolvakanties vrij te zijn. Toen dochterlief nog klein was, nooit gedoe met […]
  • ukkenleaguelogo15 mei 2012 GFC start weer met snuffeldagen Voetbalvereniging GFC komt ook dit jaar weer met de jaarlijkse Ukken Snuffeldagen. Telgen van 4 jaar kunnen dan al kennis maken met voetbal. De aftrap is komende woensdag. Andere […]
  • Konijn aan komen lopen Gruttostraat27 december 2014 Konijn aan komen lopen Gruttostraat In de Gruttostraat, in de buurt van De Waerdenborch, is een tam konijn aan komen lopen. Voor de time being is het diertje een warm plekje aangeboden door de gastvrije Petra. Met haar kan […]
  • Ophef over geruimde speelplaats Heeckeren26 maart 2014 Ophef over geruimde speelplaats Heeckeren Ophef en ontzetting bij bewoners van het Heeckeren. De gemeente heeft daar een populaire speelplaats voor kinderen ontmanteld. De schommel en het klimtoestel voldoen niet aan de huidige […]