Bril en sleutels gevonden bij gemeentehuis

Martin Bakker heeft vandaag een bril en een sleutelbos gevonden bij het gemeentehuis in Goor. Het gaat om een zogenoemde pilotenbril en een bos waar drie sleutels aan zitten. Ook zit er een klein knuffeltje aan de sleutelbos. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.

brilsleutels

Gerelateerde berichten

  • ET Phonehome en Habbekrats naar het centrum16 januari 2020 ET Phonehome en Habbekrats naar het centrum Het centrum van Goor wordt weer twee nieuwe winkels rijker. In het stadshart komt de telefoon- en accessoires-winkel van Erkan Topsakal, ET Phonehome, tussen de modezaken Hoftrends en NSW […]
  • 10 april 2013 Nijhof met ‘Vliegtuug’ naar de Vogelsberg Het rallyseizoen van Jan Nijhof begint komend weekend in de omgeving van het Duitse Schlitz. De Goorse autocoureur haalt zijn 'Vliegtuug' van stal voor de ADAC Hessen Rallye Vogelsberg. […]
  • Gorenaar verdacht van mishandeling3 juni 2010 Gorenaar verdacht van mishandeling Een 21-jarige Gorenaar is vanmorgen aangehouden in zijn woning. De man wordt verdacht van mishandeling van een 19-jarige man uit Hengelo. De HengeloĆ«r raakt op 11 februari gewond tijdens […]
  • Goorse studente organiseert challenge voor stichting ALS10 maart 2021 Goorse studente organiseert challenge voor stichting ALS De Goorse studente Hai Lin Noortman (foto) organiseert met drie mede-studenten een challenge om geld in te zamelen voor de stichting ALS Nederland. Noortman studeert voor lerares […]
  • Reggea-festival weer druk bezocht10 juni 2019 Reggea-festival weer druk bezocht Voor de derde keer op rij hadden ze geluk met het weer want het was weer prima toeven op het Sterplein tijdens het derde Reggeafestival. Daar traden, onder zomerse temperaturen, een […]