Bril en sleutels gevonden bij gemeentehuis

Martin Bakker heeft vandaag een bril en een sleutelbos gevonden bij het gemeentehuis in Goor. Het gaat om een zogenoemde pilotenbril en een bos waar drie sleutels aan zitten. Ook zit er een klein knuffeltje aan de sleutelbos. De eigenaar kan contact opnemen via de mail.

brilsleutels

Gerelateerde berichten

  • babysterfte3 december 2012 Opvallend veel SR-acties Goor Dat het 'echte' Glazen Huis straks in Enschede, op 25 kilometer van Goor staat, heeft invloed op het aantal acties dat wordt ontplooid voor Serious Request 2012. Het Twentse Haagje volgt […]
  • Bijzonder verhaal inleiding nieuwe Lief en Leed-actie27 februari 2014 Bijzonder verhaal inleiding nieuwe Lief en Leed-actie De lief en leed-actie met theater De Reggehof is weer van start gegaan. Eenieder die berichten stuurt naar de mailbox van de lief en leed-redactie maakt eens per maand kans op twee tickets […]
  • Victoria-Twenthe 2-3, GFC-Borne 2-43 juni 2018 Victoria-Twenthe 2-3, GFC-Borne 2-4 De eindstanden van de wedstrijden van de Goorse clubs in de nacompetitie voor promotie naar de tweede en derde klasse: Voor een plek in de 2e klasse (1e ronde): 14.00 uur: Victoria […]
  • Open Dag Schultz Tandprotheticus Goor (adv)28 mei 2015 Open Dag Schultz Tandprotheticus Goor (adv) Tandprothetische praktijk Schultz organiseert zaterdag 13 juni een open dag in haar vestiging in Goor. Tijdens de open dag worden belangstellenden op de hoogte gebracht van alle nieuwe […]
  • opnameslifestyleexperience22 januari 2013 Opnames LifestyleXperience in Goor Opnieuw staat er een Goors bedrijf centraal in het RTL-programma LifestyleXperience. De Goorse ondernemer Ben van Bel van ZiT meubelstoffering werd afgelopen week gevolgd door een […]