Nieuwe voorzitter en jubilarissen Goors Mannenkoor

Christiaan van Sermond is de nieuwe voorzitter van het Goors Mannenkoor. Hij nam afgelopen zaterdag, tijdens de jaarvergadering in De Trekpleister, de voorzittershamer over van Anton Dijkhuis (foto) die 12 jaar de preses was van het koor. Het Goors Mannenkoor, dat volgend jaar het 80-jarig jubileum viert, kan nog leden gebruiken en nodigt mannen uit om op de dinsdagavonden te konen om mee te zingen. Er werden tijdens de jaarvergadering meer liefst 6 jubilarissen gehuldigd. Joop Elbert spant daarbij de kroon en is al 60 jaar lid. mede daarom werd hij ook benoemd tot erelid…

Jan Hazenkamp, Hans Freriksen en Alfons Freriksen werden gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap. Jan Wim Peters en Egbert Alberts zijn 25 jaar lid.

De jubilarissen vlnr: Achter: Joop Elbert(60), Jan Wim Peters(25) en Jan Hazenkamp(40)
Voor: Egbert Alberts(25), Hans Freriksen(40) en Alfons Freriksen(40)