Kukelnest maandag weer open en naarstig op zoek naar vrijwilligers

Komende maandag, 19 februari, gaat kinderboerderij Het Kukelnest weer open. Dat is ook de eerste dag van de krokusvakantie. De Goorse speelplek is tot met vrijdag geopend en dat in ieder geval tot 1 maart. Door een chronisch gebrek aan vrijwilligers blijft de ‘kinderdroomplek’ aan de Lintelerweg in het laatste weekeinde van februari gesloten. Dat komt onder meer door het gebrek aan medewerkers. PotentiĆ«le vrijwilligers die willen helpen worden dan ook gevraagd zich aan te melden. Dat kan bijvoorbeeld via de Facebookpagina van Aveleijn Het Kukelnest…

Vanaf 1 maart t/m. 1 november gaat het Kukelnest wel weer hele dagen open van 10.00 tot 17.00 uur (zie Vanwege het slechte natte weer zijn de werkzaamheden wel uitgelopen wat betekent dat er ng wel bouwwerkzaamheden bezig zijn. Het achterterrein is wel grotendeels klaar met het nieuwe klimbos (foto onder) . Het terras is eveneens groter geworden. Meer informatie ook op de website van Het Kukelnest.