Nauta ziet eigen kerstwens vervuld en hielp ‘Automaatje’

Bij de feestelijke opening van de Wensboom in Goor eind vorig jaar, onthulde burgemeester Ellen Nauta haar eigen wens: “Dat ik de vrijwilligers en gebruikers van ANWB AutoMaatje eens mag helpen en hen in het zonnetje kan zetten. Die wens werd deze week werkelijkheid toen ze meereed met vrijwilliger Wilke Kolthof, die mevrouw Gerda de Wild naar de kaartclub in het Soosgebouw naaf de Schoolstraat vervoerde…

Gerda de Wild voelde zich vereerd voelt door het persoonlijke vervoer door de burgemeester en benadrukt de waarde van Automaatje: “Sinds ik minder mobiel ben geworden door gezondheidsproblemen, biedt AutoMaatje me de mogelijkheid om toch actief te blijven. Zonder AutoMaatje zou mijn sociale leven stilvallen”” Chauffeur Wilke Kolthof voegt toe: “Voor mij is dit een prachtige manier om mijn tijd na mijn pensionering zinvol in te vullen. We hebben altijd veel te bespreken onderweg. Ik doe dit elke week met plezier.”Burgemeester Ellen Nauta benadrukte eveneens het belang van initiatieven zoals AutoMaatje: “Dit is een prachtig initiatief dat onze gemeenschap versterkt.”

Om gebruik te maken van AutoMaatje in Hof van Twente, kunnen geïnteresseerden tot uiterlijk drie werkdagen voorafgaand aan de gewenste rit bellen naar 06–29187907. Dit telefoonnummer is bereikbaar op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur. De kosten bedragen €0,35 per kilometer.