Twente Plat en films in de vakantie…

Een relatief rustig weekeinde als het gaat om evenementen en activiteiten in het Goorse dit weekeinde. Wel een regionale voorstelling in theater De Reggehof. Morgenavond zijn de vier cabaretiers van Twente Plat (foto) op de planken met een nieuwe show vol streekhumor. Café Johnys organiseert morgen ‘Vroeg naar de kroeg’ met een speciale ‘mystery guest’. Overmorgen is er weer een ZondagMiddagCafé voor senioren…

Dan ook een vooruitblik op de komende voorjaarsvakantie-week. Dan is er op dinsdagmiddag de kindervoorstelling ‘De grote Haay’ van Meester Kikker. Dinsdagavond is bij Filmhuis Alleman de Franse film ‘Le pot-au-feu’ te zien. Op woensdagmiddag bij RH Cinema twee kinderfilms: ‘Peppa’s bioscoopfeestje’ en ‘De legende van familie Vos’. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.