Hector klopt Het Centrum: 3-1

SV Hector heeft wederom uitstekende zaken gedaan in de vijfde klasse A van het zondagvoetbal. Het inhaalduel tegen FC Het Centrum werd vanavond, dik verdiend, met 3-1 gewonnen. Het was de derde zege op rij voor de groen witten die dus nog zonder puntenverlies zijn in 2024. Op ‘t Doesgoor kwam Hector na 35 minuten op voorsprong door een treffer van Oleksander Nikolaichuk (Sascha). Hij zette vanaf het midden zelf een aanval op en kreeg de bal in de kaats terug van Arno Katera. Na een kapbeweging op de 16-meter schoot hij de bal straks links onderin de hoek. 1-0 was ook de ruststand…

Direct aan het begin van de tweede helft werd het gelijk. Vanaf de aftrap werd de aanval door de bezoekers uit Enschede opgezet en afgerond: 1-1. Hector pakte daarna de draad wel weer op en bleef ook na rust de betere ploeg. In de 75e minuut werd het 2-1 door een goal van Nick Beukelman. In de laatste minuut was het slotakkoord voor Sascha. Na een inworp kreeg Wesley Zwoferink de bal strak voor waarna de Oekraïense Hectoriaan bij de tweede paal vrij binnen kon schieten: 3-1.