Warmste weekend sinds jaren in Goor

Goor heeft een zeer warm weekend achter de rug. Vooral zondagmiddag steeg het kwik op veel plaatsen ruim boven de dertig graden uit in het Twentse Haagje. In de zon werden rond half vier zelfs temperaturen van boven de veertig graden gemeten. Veel Gorenaren zochten dan ook verkoeling op, al was dat bij woon-zorgcentrum Herfstzon een stuk lastiger. De ouderen bleven binnen en kregen extra drinken. RTV Oost bracht op de warme zondag een bezoekje aan Herfstzon.

herfstzon

Gerelateerde berichten

  • tiesgeboren6 april 2012 Welkom op de wereld stoere vent Op 3 april is Ties geboren, een lief klein stoer manneke. Moeder en zoon maken het goed. Papa, Mama, Hans, Natas, Yinthe, Xem, Patrick, Heidi en Suze wensen Sharon en Ties heel veel geluk!
  • Duizenden euro’s schade na brute inbraak boven Buddy’s13 december 2015 Duizenden euro’s schade na brute inbraak boven Buddy’s Een brutale inbraak met een riante buit vannacht bij de Buddy’s. Terwijl in de achterzaal en in het café de uitbaters druk aan het werk zijn én er volop feest wordt gevierd, sluipen […]
  • Meer belangstelling voor fiets4daagse22 oktober 2012 Meer belangstelling voor fiets4daagse Meer dan 500 deelnemers zijn vanochtend weggeschoten bij de start van de Herfstfiets4daagse. Door het mooie weer is de toeloop groter dan waar de organisatie op gerekend had. De […]
  • Goorse figureert in Flikken Maastricht14 november 2014 Goorse figureert in Flikken Maastricht De Goorse Britt Spoelder is vanavond te zien in de populaire politieserie Flikken Maastricht. De jonge Goorse puber heeft een kleine rol als figurant en is even in beeld met een paarse […]
  • Kamphuis neemt taken Koop over15 juli 2013 Kamphuis neemt taken Koop over René Kamphuis (foto) wordt de nieuwe centrumcoördinator 'Activiteiten en Events' van Goor Collectief. Hij neemt die taak over van Mirjam Koop die enkele uren inlevert en nu alleen nog de […]