Toerclub Goor viert 25-jarig jubileum

De Toerclub Goor viert dit jaar haar 25-jarig jubileum. De fietsgroep komt voort uit een enthousiaste groep schaatsers en werd als vereniging opgericht op 14 april 1999 werd de vereniging opgericht om dat het aantal fietsliefhebbers explosief groeide. Door de oprichting van de club is sturing mogelijk en verzekeringstechnisch verantwoord om als groep de weg op te gaan. Vorig jaar is een jubileumcommissie ingesteld die voor dit jaar diverse activiteiten hebben gepland…

De eerste activiteit die op het programma staat is een re√ľnie voor leden, oud-leden en (oud)sponsoren. Deze wordt gehouden op dinsdagavond 26 maart a.s. van 20:00 uur tot 23:00 uur in de kantine van de Goorse IJsclub. Leden, oud-leden en (oud)-sponsoren kunnen zich hiervoor aanmelden via email: moc.liamtohnull@roogbulcreot.

Daarnaast zal eveneens een jubileumboek worden uitgebracht en gaan de toerfietser een week naar Mallorca. Ook is er een lezing oud-profwielrenner Henk Lubberding. Verder staan een gezinsdag voor leden alsmede een dag waarin een maatschappelijk doel zal worden ondersteund.