Vernieuwd jongerenwerk in Hof van Twente onder de naam ‘Joe’


Het jongerenwerk van Salut heet vanaf nu Joe. Dit ks een vernieuwd platform dat zich volledig richt op jongeren van 12 tot en met 27 jaar. Joe wil de kracht, diversiteit en het potentieel van jongeren in Hof van Twente omarmen en biedt een breed scala aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling, creatieve uitingen en maatschappelijke participatie…

Er is voor de naam ‘Joe’ gekozen omdat het net als Salut een groet is. Het moet symbool staat voor een nieuwe fase in het jongerenwerk, die beter aansluit bij de jongere doelgroep. Het doel is het creĆ«ren van een omgeving waarin jongeren zich vrij voelen om hun zorgen, gedachten en dromen te delen, nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en actief bij te dragen aan de samenleving. Een van de kernmissies is het doorbreken van taboes rondom mentale gezondheid en het bevorderen van openheid en begrip.

De jongerenwerkers van Joe zijn er voor het bieden van ondersteuning, ontspanning en een luisterend oor. Joe werkt samen met lokale organisaties, scholen en andere partners. Op de nieuwe website, www.joe-indehof.nl staat meer informatie.