Groet’n oet Qingdao in China

Noa het Schoolfeest wol’n Wilco, Jan en Frits toch nog’n mooi bierfeest metmaak’n. Jammer disse keer veur Maarkel en Deep’n wand doar kon’n wie noe nit kom’n, maar dit oavertreft alles. Twintig of meer tent’n met 5000 Chinezen d’r in en mar 3 boet’n landers. Kuj noagoan wat de grootste attractie was…

china

Gerelateerde berichten

  • Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers5 februari 2021 Digitaal open huis voor toekomstige brugklassers Scholengemeenschap De Waerdenborch is begonnen met een digitaal open huis voor kinderen die binnenkort naar de middelbare school moeten. Op de site van de school, met vestigingen in Goor […]
  • Gerrie Boswinkel 50 jaar30 november 2010 Gerrie Boswinkel 50 jaar Gerrie Boswinkel heeft haar tuin vol Sarah's staan. Ze viert vandaag namelijk haar 50ste verjaardag. Familie, vrienden, buren en linedancers van Bizon willen haar graag feliciteren. […]
  • Van de regen in de drup?19 februari 2020 Van de regen in de drup? Het is het meest besproken kruispunt in de Hof. De viersprong aan de Herman Heijermansstraat. Vrijwel wekelijks ontstaan hier hachelijke situaties tussen verkeersdeelnemers. Maar dat is […]
  • phenixkampioen11 oktober 2012 Korfballers Phenix MW1 kampioen Dinsdagavond sloot het MW1-team van de Goorse korfbalvereniging Phenix'72 het veldseizoen af met het kampioenschap. De laatste wedstrijd was thuis tegen de nummer twee Blauw-Zwart uit […]
  • Het waren twee mooie dagen…14 februari 2021 Het waren twee mooie dagen… En toen steeg het kwik en is het na een enerverend weekend weer gedaan met de ijspret in het Goorse. Er is volop geschaatst op de diverse vijvers zoals de Kevelhammerhoek en natuurlijk de […]