Groet’n oet Qingdao in China

Noa het Schoolfeest wol’n Wilco, Jan en Frits toch nog’n mooi bierfeest metmaak’n. Jammer disse keer veur Maarkel en Deep’n wand doar kon’n wie noe nit kom’n, maar dit oavertreft alles. Twintig of meer tent’n met 5000 Chinezen d’r in en mar 3 boet’n landers. Kuj noagoan wat de grootste attractie was…

china

Gerelateerde berichten

  • Wim Spoelder vandaag 80 jaar5 april 2017 Wim Spoelder vandaag 80 jaar De goedlachse en altijd behulpzame "Enterse" Gorenaar Wim Spoelder wordt vandaag 80 jaar. En daar mogen volgens vrienden en familie nog heel wat jaren bij. "'t Hoar wordt wat meender, mar […]
  • ingemensink5 maart 2012 Inge Mensink 27 jaar Inge Mensink vierde zondag haar 27ste verjaardag. De Goorse zag op de feestelijke dag haar FC Twente de topper in Eindhoven winnen van PSV. De zes doelpunten van de Enschedeërs zag ze […]
  • Presentator Oene Loonstra 50 jaar20 februari 2013 Presentator Oene Loonstra 50 jaar Met maar liefst 3 Abrahams van klein tot groot werd RTV-Oost presentator Oene Loonstra verrast door zijn vriendenkring. Het thema is overwegend Star Trek, waar Loonstra een groot fan van […]
  • Rode Piet Piraatfiets gezocht17 november 2011 Rode Piet Piraatfiets gezocht Mart Teerds is zijn fiets kwijtgeraakt in de omgeving van de Dr. Schaepmanstraat en de Eikenweg. Het gaat om een rode fiets van Piet Piraat, de piraat uit het gelijknamige kinderprogramma. […]
  • Ellen’s fiets binnen no time gestolen (Update)21 september 2011 Ellen’s fiets binnen no time gestolen (Update) Ellen Lansink stuurde een mail dat bovenstaande fiets op zondagavond is gestolen. Ze was even op bezoek bij haar zus die in de Dr. Schaepmanstraat woont en zag bij het weggaan dat de […]