Hector onderuit bij koploper La Première

Na twee zeges in dit kalenderjaar moest SV Hector vanmiddag de meerdere erkennen in La Premiére. In Almelo ging de ploeg van trainer Marco Botterblom met 3-0 onderuit. Bij rust was het 2-0. Na een gelijkopgaande eerste half uur kwam La Première op voorsprong nadat de rechtsbuiten vrij kon komen en binnen kon schieten. Daarna werd La Premiére beter en vlak voor rust werd het 2-0 door spits Anthony van Duivenbode die na een hoekschop vanaf de 16-meter kon binnen schieten…

In de tweede helft kwam een zwak spelend Hector er ook niet aan te pas onder de rook van Erve Asito en bleven er kansen komen voor La Première. Vlak voor tijd maakte Azad Reyhanli de 3-0. Hector moet nu weer een gat laten met de topploegen in de vijfde klasse A en blijft staan op 22 punten. Volgende week spelen de groen witten thuis tegen Manderveen.