Kinderboerderij vrijdag weer geheel open

Komende vrijdag (1 maart) gaat kinderboerderij Het Kukelnest weer helemaal open van ’s morgens 10:00 uur tot ’s middags 17:00 uur. Tijdens de krokusvakantie hebben de medewerkers van Aveleijn al eventjes geoefend op het vernieuwde terrein waarop overigens nog wel steeds werkzaamheden zijn. Die zijn uitgelopen door het slechte weer. Het is de bedoeling dat met het klimmen van de temperaturen ook weer nieuwe dieren komen zoals Degoes en reuze-stekelvarkens…

Achter in het Kukelnest is een arena van vermaak gekomen, waar de kinderen zich kunnen vermaken met zand en water. Ook komt er een nieuw waterspel met de naam ‘Bedriegertjes’ én een bijzondere attractie die voorlopig nog even geheim wordt gehouden. Zoals eerder gemeld kan Het Kukelnest nog altijd vrijwilligers gebruiken. Die worden gevraagd zich te melden bij de kinderboerderij aan de Lintelerweg.