Marco Brink ziet Abraham

Marco Brink, alias Brulboei, is vandaag 50 jaar geworden. Voorafgaand aan alle feestelijkheden heeft de familie alvast de nodige versiersels geplaatst. Via deze weg willen ze Marco nogmaals van harte feliciteren en nog veel gezonde jaren toewensen.

marco_brink50

Gerelateerde berichten

  • Monique Grievink ziet vandaag Sarah29 juli 2015 Monique Grievink ziet vandaag Sarah Monique Grievink, alias Monique van de Koele, is vandaag ook toegetreden tot de club van vijftig. De wijnflessen kunnen uit de kast om deze mijlplaat 'nat' te maken. Namens de familie […]
  • Oppersmurf Wilfried van Diem zit Abraham28 februari 2018 Oppersmurf Wilfried van Diem zit Abraham Wilfried van Diem, alias Willie de smurf, ziet vandaag Abraham. Maar liefst drie dagen feest staan Wilfried te wachten on dit heugelijke feit te vieren. Namens de familie wordt de […]
  • Sportieve Marco snelt naar de 5010 juli 2017 Sportieve Marco snelt naar de 50 Marco Cent wordt deze week vijftig. En dat lieten kameraden, kennissen en familie niet ongemerkt voorbij gaan. De voortuin staat vol met spandoeken. Met daarop teksten die verwijzen naar […]
  • Henk Grutterink vandaag ook  50 jaar24 juni 2013 Henk Grutterink vandaag ook 50 jaar Wandelend met zijn trouwe viervoeters trof Henk Grutterink vandaag ook Abraham op zijn pad. De tellerstand deert hem niet, Henk houdt het tempo er in. Namens de familie, vrienden, […]
  • Robbie Stevens deze week 50 jaar1 maart 2014 Robbie Stevens deze week 50 jaar Deze week was het een waar poppenfeest in de voortuin van Robbie Stevens. In het verleden stond de vv Twenthe-speler vaak te juichen in het veld, nu temidden van de talrijke Abraham`s. […]