Fiets gevonden Kloosterlaan (update)

Sinds enige dagen stond deze fiets geparkeerd bij de hoek Kloosterlaan/Borghoeksweg. De eigenaar kan contact opnemen met de familie Overbeek, die de fiets in bewaring heeft genomen.

Update: de fiets is weer in het bezit van de eigenaar.

fiets_gevonden_kloosterlaan

Gerelateerde berichten

  • Zonnige Doe-dag bij ’t Kukelnest16 oktober 2016 Zonnige Doe-dag bij ’t Kukelnest Het was heerlijk weer en dat lokte veel kinderen met hun ouders naar kinderboerderij 't Kukelnest. Daar was de laatste Doe-dag van het jaar en die stond dit keer in het teken van dieren. […]
  • Stralende gezichten bij intocht Avondvierdaagse3 juni 2016 Stralende gezichten bij intocht Avondvierdaagse Waar het weer deze nog week spelbreker was tijdens de Avondvierdaagse was het vandaag één groot zonnig festijn in het Goorse stadshart bij het sluitstuk van het wandelevenement. Onder […]
  • Luuk Bromander wint Stampottoernooi Buddy’s29 december 2016 Luuk Bromander wint Stampottoernooi Buddy’s Luuk Bromander is de grote winnaar geworden van het Stampottoernooi bij de Buddy's. De Goorse tiener versloeg in de eindstrijd van het jaarlijkse dartevenement routinier Frank Meijer. De […]
  • Leerlingen planten bomen op Thomas Ainsworth-begraafplaats14 maart 2018 Leerlingen planten bomen op Thomas Ainsworth-begraafplaats Op de plek waar medio januari een ravage werd aangericht door Code Rood, is vanochtend weer een verse boom geplaatst. Kinderen van groep 7 van de Heeckerenschool gaven zo met de gemeente […]
  • Start nieuw seizoen Happen en Trappen30 april 2013 Start nieuw seizoen Happen en Trappen Een nieuw seizoen van Happen en Trappen is van start gegaan. Onder meer Grand Café de Zon doet mee aan de culinaire fietsroute door de Hof van Twente. Happen en Trappen combineert fietsen […]