Fiets gevonden Kloosterlaan (update)

Sinds enige dagen stond deze fiets geparkeerd bij de hoek Kloosterlaan/Borghoeksweg. De eigenaar kan contact opnemen met de familie Overbeek, die de fiets in bewaring heeft genomen.

Update: de fiets is weer in het bezit van de eigenaar.

fiets_gevonden_kloosterlaan

Gerelateerde berichten

  • Update: Kater Duko vermist5 september 2011 Update: Kater Duko vermist Samantha Boers is haar kater Duko kwijt. De Europese Korthaar is als sinds vorige week maandag vermist. Het beestje met een grijs, zwarte en rode vacht is voor het laatst gezien in de […]
  • Fiets gevonden bospad De Stoevelaar (Update)13 september 2015 Fiets gevonden bospad De Stoevelaar (Update) Langs het bospad bij De Stoevelaar is een herenfiets van het merk Batavus gevonden. Omwonenden hebben de fiets in bewaring genomen. De eigenaar kan contact opnemen via […]
  • katkerkstraat28 december 2011 Update: Katje vermist in Kerkstraat De familie Slomp heeft dinsdagavond een jong katje gevonden in de Kerkstraat. Het dier heeft een zwart-witte vacht en ziet er nog erg jong uit. Het katje is aan komen lopen ter hoogte van […]
  • Tam konijn aan komen lopen in Anjerstraat (Update)31 mei 2015 Tam konijn aan komen lopen in Anjerstraat (Update) Bij Kelly is een tam konijn aan komen lopen. Het diertje, dat een hoog knuffelgehalte heeft, voelt zich erg thuis in het nieuwe onderkomen aan de Anjerstraat. Kelly is via deze weg op zoek […]
  • Fiets gevonden aan de Enterseweg25 juni 2015 Fiets gevonden aan de Enterseweg Aan de Enterseweg is, in de sloot tegenover Probin, een fiets gevonden. Het gaat om een zilverkleurige fiets met een mountainbike look van het merk Mercedes. De fiets is in bewaring […]