Twenthe heeft geen moeite met Zenderen Vooruit

Twenthe Goor heeft vanmiddag een simpele zege geboekt op Zenderen Vooruit. Op ’t Piepwillem werd het maar liefst 7-1 tegen de hekkensluiter in de vijfde klasse A. Na 13 minuten werd het 1-0 door Jikke Horselenberg. Vier minuten later werd het 2-0 door een treffer van Stijn Jeurlink. Na 19 minuten deed Zenderen Vooruit wat terug en het was Freek Vlaskamp die de aansluitingstreffer binnen kon schieten…

Daarna was Twenthe weer aan zet en de Goorse ploeg overklaste de opponent op alle fronten. Dani Hilhorst en Jeffrey Asbroek scoorden de 3-1 en 4-1. Asbroek scoorde nog voor rust ook de 5-1 uit een strafschop. In de tweede helft nam Twenthe wat gas terug maar kwam het nog wel twee keer tot scoren. Jelmer Plegt en Stijn Jeurlink tekenden voor de 6-1 en 7-1.

Twenthe heeft nu 26 punten uit 12 wedstrijden en dat is één punt minder dan koploper La Premiére. De doelcijfers van de Goorse Tricolores zijn indrukwekkend: 52 goals voor en 10 tegen. Volgende week speelt Twenthe uit bij Vosta. Daar werd thuis nog met 14-0(!) van gewonnen.