GFC geeft zege in slotfase uit handen tegen Heracles

GFC heeft vanmiddag in de vierde klasse C van het zaterdag amateurvoetbal op eigen veld met 1-1 gelijk gespeeld tegen avc Heracles. Na een slaapverwekkende eerste helft met enkele kansjes voor de thuisploeg kwamen de rood zwarten na rust beduidend beter voor de dag tegen de nummer voorlaatst in de competitie. Na een klein uur miste Tim Wassink een grote kans op de openingstreffer…

Daarna bleef GFC de betere en dat resulteerde in de 86e minuut in de 1-0 van Koen Bromander. Hij schoot goed binnen op aangeven van Thijs Moormann. Heracles, dat weinig kansen kreeg, zette daarna wat meer druk en het eerste serieuze schot op goal was raak in de 7e minuut van de blessuretijd. Zuur puntenverlies dus voor GFC dat langzaam wegzakt naar de onderste regionen in de vierde klasse C en staat elfde. de ploeg van trainer Romano Lammertink heeft nu 21 punten uit 16 wedstrijden. Volgende week speelt GFC wederom thuis. Dan tegen Voorwaarts uit Westerhaar-Vriezenveensewijk.