Twenthe wint in Enschede van Vosta

Twenthe maakte uiteindelijk geen fout in het uitduel met laagvlieger Vosta in Enschede al ging het beduidend moeilijker dan in de thuiswedstrijd die nog met 14-0 werd gewonnen. Vanmiddag werd het 0-3. In de eerste helft was er weinig te beleven. Vosta leunde op de verdediging en Twenthe speelde in een te laag tempo waardoor er niks werd gecreĆ«erd…

Na rust ging het wel beter en kwamen de Tricolores in de 59e minuut op voorsprong. Benjamin Wolf schot vanaf de zestien meter goed binnen: 0-1. Daarna kreeg Twenthe nog een aantal goede kansen maar duurde het wel tot de 77e minuut totdat de 0-2 viel. Luuk Freriksen na een pass van Stijn Jeurlink. Diezelfde Stijn Jeurlink schoot in blessuretijd de 0-3 op het bord. Twenthe heeft nu 29 punten uit 13 wedstrijden en doet daarmee volop mee in de top van de ranglijst in de vijfde klasse A.