GFC weet weer wat winnen is

GFC heeft eindelijk weer eens een overwinning te pakken in de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal. Op het eigen sportpark Heeckeren werd vanmiddag Voorwaarts uit Westerhaar over de knie gelgd: 4-1. Bij rust was het 1-1. GFC Kwam vijf minuten voor rust op voorsprong door een goal van de jonge Mick Visser. Een verdiende voorsprong want GFC was de bovenliggende partij. Op slag van rust kwam Voorwaarts toch op gelijke hoogte. Julian Slot tekende voor de gelijkmaker…

Na de thee liet GFC zien dat het niet onder de indruk was van de gelijkmaker en ging op jacht naar kansen en treffers. Het werd 2-1 door Daan Zwierink in de 63e minuut. Diezelfde Zwierink maakte er tien minuten later 3-1 van en moest niet lang daarna van het veld na zijn tweede gele kaart. Het bracht de overwinning niet meer in de problemen want het werd in de slotfase ook nog 4-1 door een doelpunt vsn spits Tim Wassink. GFC is nu 8e in de vierde klasse C met 24 punten uit 17 wedstrijden. Volgende week wacht het duel tegen DES uit Nijverdal, de nummer drie van de ranglijst.