Boakespektakel met lampionnen-optocht en live muziek

Het Boakespektakel van de jubilerende Goorse Biertent Rellie op Eerste Paasdag, 31 maart, in het Goorse centrum zal vooraf worden gegaan door een lampionnenoptocht. Die zal starten vanaf de parkeerplaats van de Jumbo-supermarkt aan de van Kollaan. Daar kan iedereen zich om 19:15 uur verzamelen en zullen alle deelnemende kinderen een gratis lampion én een ontvangen. De stoet zal daarna onder leiding van de Drum en showfanfare van Apollo via de Herman Heijermansstraat en de Laarstraat de Grotestraat ingaan, om uiteindelijk op het horecaplein in het centrum te eindigen…

Daar zal op speciale wijze een soort van Paasvuur op ‘Relliewaardige’ wijze ontbranden. In het kader van de samenwerking met de organisatie van het Bigbandfestival Goor zal het bestuur van dit festival de Boake ontsteken. Het Bigbandfestival viert dit jaar het 15-jarig bestaan, de Goorse Biertent Rellie het 75-jarig bestaan.

Na het ontsteken van de Boake om 20:00 uur is er live muziek van de speciaal geformeerde ‘Bier Bent Rellie’ die ook het nieuwe eigen Rellie-Schoolfeestnummer ten gehore zal brengen. Ook is er een optreden van de Goorse Rock and Roll en Rockabillyband ‘The Dirty Town Bastards’. DJ Cem East is de DJ van dienst.

Het Boakespektakel van de Goorse Biertent Rellie is eveneens de feestelijke opmaat naar het eerder genoemde Bigbandfestival dat een dag later wordt gehouden in het Goorse stadshart. Ook dan zal de Rellie van zich doen spreken met het zogenoemde ‘BIG BACK FESTIVAL’. Hoe dat eruit gaat zien is nog een verrassing.