Hofspektakel matig bezocht

Het Hofspektakel had dit jaar beduidend minder bezoekers dan de voorgaande jaren. Vooral het frisse weer lijkt hier debet aan te zijn. Toch was het aangenaam verpozen bij de bierstands waar de meeste bezoekers zich ophielden. Op de bühne stonden het Kinderkamp, Texas Radio, Radio Days, Premium, Joske en de Berrymakers en Schandaal, afgewisseld met muziek gedraaid door Eric Nijhof. Vooral Texas Radio en Radio Days, die flink aan de weg timmeren met hun muziekcarrière, vielen in de smaak.

Opvallend druk bij de bierstands.
Bij het podium kan rustig een kanon worden afgeschoten zonder iets te raken.
De jeugd weet zich in elk geval prima te vermaken.
De nimmer stopende Eric Dollekamp was ook weer van de partij.

Gerelateerde berichten

  • Relker hekelt 053 en hoopt op titel Ajax11 mei 2011 Relker hekelt 053 en hoopt op titel Ajax Hij is na zijn vierde titel met sv Hector inmiddels rustend trainer, maar Ate Relker blijft een markant en kleurrijk figuur in het voetbal. Zo hoopt de Feyenoord-fanaat zondag 'van ganser […]
  • Elastiekjes aan fietsen op station (UPDATE)29 april 2015 Elastiekjes aan fietsen op station (UPDATE) De reiziger die zijn fiets parkeerde of ophaalde bij het bus- en treinstation in Goor zal het waarschijnlijk niet zijn ontgaan. Aan bijna elke fiets hing een elastiekje. Remco Vos mailde […]
  • Gele trui steviger om schouders Brummelaar12 juli 2009 Gele trui steviger om schouders Brummelaar De twee Brummelaartjes hebben hun koppositie in de Goorse Tourpoule op indrukwekkende wijze verstevigd. De Tourdirecteur en zijn zoon, die al enkele dagen aan de leiding gaan, eindigden […]
  • Step vermist in de PC Hooftstraat31 augustus 2020 Step vermist in de PC Hooftstraat Een oproep van Jantina Jansen aan diegene die er met de step van haar zoon vandoor is gegaan: "Wil diegene die donderdag vanaf het speeltuintje aan de PC Hooftstraat de step van onze zoon […]
  • Cliënten vd Bentstichting naar hockeyveld10 juli 2015 Cliënten vd Bentstichting naar hockeyveld Cliënten van de JP vd Bentstichting zullen in 17 vd 24 zorgappartementen komen te wonen op het nu nog braakliggende terrein naast het hockeyveld. Deze site meldde al eerder dat de gemeente […]