Marianne van der Linde 30 jaar

Marianne van der Linde is zaterdag 1 september 30 jaar geworden. Voor de “jonge garde” was er zaterdagavond feest, de ” belegen” gasten worden zondag verwacht. Marianne viert het nuchter, ze is op haar verjaardag begonnen met een alcoholvrij leven voor de periode van minimaal 1 jaar. Namens de jonge garde nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag.  

marianne_van_der_linde_30

Gerelateerde berichten

  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]
  • Wijnkamp verwelkomt kapsalon Geknipt 1 oktober 2013 Wijnkamp verwelkomt kapsalon Geknipt Een warm welkom namens de buurtbewoners van De Wijnkamp voor kapsalon Geknipt, die per 1 oktober voor haar cliënten de deuren heeft geopend. " Wij als bewoners zijn erg blij met de nieuwe […]
  • Felicitatie22 juli 2012 Felicitatie Hallo Wilma Ook namens ons van harte gefeliciteerd groetjes Bertus en Marianne
  • jb mariannekappert509 augustus 2013 Marianne Kappert ziet vandaag Sarah Marianne Kappert is vandaag 50 jaar geworden. Aanvankelijk wilde ze er niet zoveel van weten, maar het enthousiasme in de vriendengroep heeft haar ertoe bewogen deze behaalde mijlpaal wat […]
  • jb mterelst 4230 april 2013 Laatste Oranje-tint voor Monica ter Elst Vandaag viert Monica ter Elst haar 42e verjaardag, die voor de laatste keer samenvalt met Koninginnedag. Haar 43e zal dus niet meer oranjekleurig verlopen. Met het verstrijken der jaren […]