Kledinginzameling van PAX Kinderhulp

Pax Kinderhulp/Kleding&Speelgoed Huys dat is gevestigd op het voormalige TSB Terrein, roept op om gedragen kleding die niet meer gebruikt wordt maar nog wel goed te gebruiken is, in te leveren bij de kledingcontainers die daar staan. Ook petten, hoeden, speelgoed en tassen die nog goed zijn mogen worden ingeleverd. Het is de bedoeling dat de spullen in een gesloten zak worden aangeboden…

De kleding en andere spullen worden onder meer ingezameld voor een kindertehuis in Oekraïne en projecten van Pax Kinderhulp Hof van Twente en het Kleding&Speelgoed Huys voor minima en iedereen die het nodig heeft. PAX Kinderhulp is ook nog op zoek naar enkele locaties in de Hof om een kledingcontainer te mogen plaatsen.

Sinds 1 maart zijn is de organisatie ook het zogenoemde menstruatieproducten-uitgiftepunt (MUPNL) van het armoedefonds. Wie in dat kader hulp nodig hgeeft kan zich melden bij de winkel aan de DJ Bunschotenstraat 14 te Goor. Deze is geopend op maandag- woensdag en vrijdagochtend van 09:00 uur tot 12:00 uur.