Hofdance, Boakespektakel en Bigbandfestival

Thuis blijven is geen optie. Zo lijkt het, gezien de overvolle evenementenagenda voor het komende Paasweekeinde in het Goorse. Allereerst is er vandaag het Paaseieren zoeken in het stadshart, is vanavond Hofdance terug van weggeweest in De Reggehof en is bij Café De Whee een koppeltoernooi Darts. RH Cinema vertoont morgen de film ‘Verliefd op Bali’ en zondagmiddag live FC Twente-Heracles. Zondagavond is het grootse Boakespektakel van de Goorse Biertent Rellie…

Dan onder meer de lampionnenoptocht, het ontsteken van het mobiele Paasvuur en live muziek van onder meer The Dirty Town Bastards in het stadshart. Bij Café Buddy’s een optreden van 7NA met de Goorse zangeres Els Mensink zondagavond (foto onder). Maandag, Tweede Paasdag, het restant van de stadsderby Hector-Twenthe én het Bigbandfestival in het centrum waarop we dit weekeinde nog terug komen met onder meer het tijdsschema. Voor alle evenementen en activiteiten check onze agenda.