GFC thuis tegen sv Rijssen en restant stadsderby

Het Paasweekeinde betekent voor de eerste teams van de Goorse clubs dit jaar geen eieren eten en stilzitten want de competitie dendert ook deze dagen gewoon door. GFC speelt vanmiddag thuis het inhaalduel tegen sv Rijssen. De rood zwarten gingen fors onderuit vorige week tegen DES in Nijverdal (5-1) en hopen tegen sv Rijssen op eerherstel. Beide ploegen hebben tot nu toe evenveel punten (24 uit 18) en staan onderin de middenmoot. Komende maandag, Tweede Paasdag, staat het restant van de eerder gestaakte stadsderby tussen SV Hector en vv Twenthe op het programma…

Bij een 2-0 stand moeten er vanaf 14:00 uur nog 22 minuten worden uitgespeeld met ongetwijfeld een zwaar offensief van Twenthe dat wel moet na de nederlaag tegen Langeveen van vorige week om nog in het spoor te blijven van de topploegen in de vijfde klasse A. Hector kan bij winst op gelijke hoogte komen met La PremiƩre.