Regen kreeg Boakespektakel niet klein

Het Boakespektakel van de Goorse Biertent Rellie in het Goorse centrum, was gisteren een groot succes. En dat ondanks een periode van hevige regenval. Een fikse bui teisterde het evenement net na het ontsteken van de ‘Boake’ die rook en lichteffecten liet zien. Daarvoor was er de lampionnenoptocht met veel deelnemers onder aanvoering van de drum en showfanfare van Apollo…

Toen het meeste hemelwater was gevallen werd het groot feest met de live presentatie van het nieuwe Schoolfeestnummer ‘Aftanken’ van de Bierbend-Rellie, DJ Cem East en een spetterend optreden van de Dirty Town Bastards. Het was allemaal in het kader van het 75-jarig bestaan van het Goorse keurkorps en in eerste instantie √©√©nmalig. Daar denken veel bezoekers anders over: “Dit mag wel een traditie worden”…