Geen goals in restant stadsderby, Hector drie punten rijker

Het restant van de stadsderby tussen Hector en Twenthe heeft geen extra goals opgeleverd. Het duel werd begin december gestaakt bij een 2-0 stand in het voordeel van Hector, nadat de scheidsrechter van dienst zich bedreigd voelde na opmerkingen vanaf de zijlijn. Er stonden toen nog 22 minuten op de klok. Die werden vanmiddag uitgespeeld…

Op sportpark ’t Doesgoor trok Twenthe, dat bij een gelijkspel de eerste periode zou winnen, fel ten aanval maar kreeg Hector niet op de knieën. Er waren wel een aantal mogelijkheden voor de Tricolores maar een echte vuist kon Twenthe niet maken. Na 22 minuten en 10 minuten blessuretijd, onder meer doordat Hectorspeler Jorn Morsink zwaar geblesseerd van het veld moest, werd er afgefloten. Hector drie punten rijker en een periodetitel die naar La Première gaat.